Ga naar de inhoud

Hoe werkt narrowcasting?

Bij narrowcasting communiceer je een bepaalde boodschap naar je doelgroep via beeldschermen. Hard- en software worden alleen maar goedkoper en makkelijker te gebruiken. Hierdoor wordt het steeds interessanter om content digitaal te vertonen. Met behulp van de displayer kan je 24/7 de juiste content op het juiste moment tonen.

Gebruiksmogelijkheden narrowcasting

Met behulp van verschillende templates kan je gemakkelijk content creëren en aanpassen in je eigen huisstijl. Vervolgens kan de content naar verschillende schermen gedeeld worden. Ook is het mogelijk om twee applicaties met elkaar te laten communiceren. Hierdoor kan je het laatste nieuws, het weer bij jou in de buurt, actuele social media berichten en afbeeldingen en video’s die interessant zijn voor je doelgroep.

Narrowcasting CMS

Met behulp van een CMS systeem kan je op een eenvoudige maar ook professionele manier communiceren met je doelgroep. Dus wil je gemakkelijk communiceren met je klanten of derden? Dan is het CMS systeem achter narrowcasting de oplossing voor jou. Hierdoor kan je op één plek alle informatie beheren die je wil delen met jouw doelgroep. Door het CMS systeem is het ook mogelijk om vanaf afstand de schermen te bedienen.

Narrowcasting is voor iedereen

Narrowcasting kan door de vele mogelijkheden in veel verschillende soorten branches zowel intern als extern worden ingezet. Denk aan klanten het zo aangenaam mogelijk maken in de wachtruimte, je personeel meer bij de organisatie betrekken, roosterwijzigingen op school weergeven, de nieuwste collectie zo aantrekkelijk mogelijk in beeld brengen of mensen de weg wijzen. Met narrowcasting is dit en nog veel meer mogelijk.

Haal meer uit je bedrijf met narrowcasting

Enthousiast? Begin ook met narrowcasting!

Ben jij enthousiast over narrowcasting. Laten we dan samen eens naar de mogelijkheden kijken. Vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Narrowcasting aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is je naam?*