Ga naar de inhoud

Hardware narrowcasting

Bij narrowcasting communiceer je een bepaalde boodschap naar je doelgroep via beeldschermen. Hardware zijn de fysieke onderdelen die je nodig hebt voor narrowcasting. Het gaat hier om zichtbare onderdelen als beeldschermen, bekabeling en mediaspelers. De hardware die je nodig hebt hangt af van je doelstellingen, doelgroep en content.

Mediaspeler

De mediaspeler is een kastje die verbinding maakt met de beeldschermen. Het ontvangt mediabestanden van een software server, verwerkt deze en verstuurt ze vervolgens naar het scherm. De mediaspeler zorgt er voor dat de content op de schermen terecht komt. Een goede mediaspeler is dus van groot belang bij een narrowcasting project.

Beeldschermen

Voor narrowcasting ben je beeldschermen nodig waar de content op vertoond kan worden. Elk scherm met een HDMI aansluiting kan gebruikt worden voor narrowcasting. Je kan er ook voor kiezen om speciale narrowcasting schermen aan te schaffen. Narrowcasting schermen zijn er in allerlei soorten en maten hierdoor is er veel mogelijk op het gebied van narrowcasting. Je kan ervoor kiezen om je content op 10 inch schermen te laten zien tot aan complete video Walls. Hierdoor kun je op een effectieve manier jouw boodschap laten overkomen naar jouw doelgroep.

Hoe kies je de juiste hardware?

Je wil geen onnodige centen uitgeven als je met je huidige schermen hetzelfde doel kan behalen als bij het aanschaffen van nieuwe schermen. Maar hoe weet je welke hardware je nodig bent? Stel hiervoor jezelf de volgende vragen:

  • Welke resolutie moet het scherm zijn?
  • Van hoe ver weg wil je dat jouw publiek de content kan zien?
  • Wordt jouw content buiten getoond ?
  • Heb je een betrouwbare internetverbinding ?
  • Welk besturingssysteem heeft je voorkeur?
  • Wat is jouw budget?

Deze bedrijven gingen u voor

Enthousiast? Begin ook met narrowcasting!

Ben jij enthousiast over narrowcasting? Laten we dan samen eens naar de mogelijkheden kijken. Vul het contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is je naam?*