Ga naar de inhoud

Vragen over narrowcasting?

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Bekijk hieronder of het antwoord op jouw vraag er ook tussenstaat. Zo niet? Neem dan gerust contact met ons op.

Uitleg CMS beheer

Met het CMS kan je eenvoudig en snel je content vanaf afstand beheren. Maar hoe werkt het CMS nou precies? Ten eerste log je in om je content te beheren. Op het moment dat je ingelogd bent kun je super makkelijk je content beheren. Kies één van de kant en klare templates die we voor u gemaakt hebben en de content kan gelijk gedeeld worden. Daarnaast kan je eenvoudig nieuwsitems, het weerbericht, verkeersinformatie en zelfs social media streams delen. Je hoeft niets te programmeren. Gewoon drag en drop. Heeft u nu toch nog vragen over het gebruik van narrowcasting?  Kijk dan bij de veel gestelde vragen hieronder of neem contact met ons op als uw vraag er niet tussenstaat.

Beheer van mijn narrowcasting
Narrowcasting – Kan ik de mediaspeler zelf installeren?

Je kan de mediaspeler zelf installeren. Sluit de mediaspeler met behulp van een HDMI kabel aan op een beeldscherm. Verbind vervolgens met het internet om content te delen.

Narrowcasting – Heb ik internet nodig?

Voor externe content heb je internet nodig. Interne content is ook mogelijk zonder internet.

Narrowcasting – Kan ik draadloos internet gebruiken?

Het is mogelijk om draadloos internet te gebruiken.

Content
Over narrowcasting

Enthousiast? Begin ook met narrowcasting!

De content van je display beheer je eenvoudig met Displayer. Op de tijdlijn bepaal je wanneer en hoe lang een app actief is.

Hoe kunnen we helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is je naam?*